Nellies VVS & Entreprenad AB

Omvandla ditt badrum på 5 dagar

Nytt ytskikt och intryck med microcement

Tjänster

Vad är microcement?

Microcement är en blandning av speciellt cement, utvalda mineraler, akrylhartser, pigment och andra komponenter för att få mer motståndskraft och kvalitet på att vara vattentätt. Microcement är en mycket dekorativ beläggning med en liten tjocklek med 2-3 mm. Den kan appliceras på väggar, golv och tak både inomhus och utomhus. Den kan appliceras direkt nästan på alla underlag som kakel, klinkers, betong, flytspackel, gipskivor, sten, laminat, mm.

Vi har flera olika typer av microcement som ger olika struktur och applikationsmetoder gör att resultatet liknar glatt eller polerad cement, med flera toner som liknar flera typer av marmor. Det blir en unik, stilren och exklusivt utseende.


Texturer: Grov, medium och fin.
Ytbehandlingar: Matt, satin och glans.


Microcement badrum

Microcemnet är väldig populär att använda i badrummet, det kan appliceras i nya badrum med även vid renovering. Microcementen kan läggas på befintligt kakel, klinker om tätskikt är hel utan att riva allt. Med microcement får man en fin, unik och slät yta.

Microcement bordsskiva

Oavsett om det är bänkskivan i köket eller matbordet som behöver en makeover, så är microcement ett perfekt val. Det ger en modern och rå betonglook, samt att det är lätt att rengöra.

Microcement golv

Microcement på golvet passar perfekt på de flesta utrymme i huset, kontor och offentliga miljöer. Det har en hög slitstyrka och en lång livstid. Den släta ytan är lätt att rengöra vilket gör microcement extra populära.


Garanti

Sprickfri garanti

Vår microcement spricker inte. Om det vid någon tidpunkt uppstår en spricka på vår mikrocement är det alltid att ytan där mikrocementet applicerades har brutit eller spruckits.

Vidhäftningsgaranti

Vi garanterar att vår microcement inte släpper från ytan där den har applicerats.

Missfärgningsgaranti

Vi garanterar att vår mikrocement inte missfärgar med tiden, även om den används utomhus.

Miljögarantin

Våra produkter innehåller inte farliga ämnen för varken hälsan eller miljön enligt bilaga II till förordningen CE nr 1907/2006. Vi På CimentArt Microcement SL är medvetna om av att vi måste skydda vår planet. Alla våra produkter omfattas under det tillåtna utsläpp (VOCs, som är ansvariga för att skada ozonet i atmosfärens nedre lager) enligt EU: s bestämmelser.

Vattentäthetsgaranti

Vi garanterar att våra polyuretanlack är 100% vattentäta och att systemet med Aqua Microcement är marknadens första vattentäta mikrocement.

Halt beständig garanti

Vi garanterar att våra system är motståndskraftiga mot halka, och erhåller C3-certifikatet (Maximun-nivå för halk-motstånd) med hjälp av Microsfärer CimentArt.

Appliceringsgaranti

Företaget som utför appliceringen ger den slutliga garantin till klienten. Dessa garantier styrs och dikteras av lagarna i de europeiska förordningarna om dekorativ beläggning och har en varaktighet på 2 år.

Nellies VVS - Microcement
Nellies VVS - Microcement
Nellies VVS - Microcement
Nellies VVS - Microcement
Nellies VVS - Microcement
Nellies VVS - Microcement
Nellies VVS - Microcement
Nellies VVS - Microcement
Nellies VVS - Microcement
Nellies VVS - Microcement

Kontakt & Offert

Vill ni anlita oss?

Vi utbildar privatpersoner och företag inom microcement, läs mer här!